Sengångare

Idag känner mig helt seg och borta. Huvudet värker och jag är allmänt trött. Har även nyst halva eftermiddagen så misstänker att förkylningen slår till snart igen. Den bryter ju aldrig ut helt så jag tycker jag går runt och är småförkyld hela tiden. Ge mig feber så jag blir frisk sen! Har  diskat och plockat undan lite och skrivit matlista så vi kan åka och handla sen. Hade planer på att gå igenom min garderob men det får nog vänta till helgen.

Är lite sugen på att köpa en klädställning på ikea men vet inte riktigt om jag får plats med den. Får nog fundera vidare lite :) Den var ju inte direkt dyr så i värsta fall får jag ställa in den i klädkammaren.

Drömmar

Då var denna helgen slut. Har jobbat sen i fredags och det har varit fullt upp med att städa butiken inför vårsäsongen som snart drar igång. Är ganska så trött ikväll så nu ser jag fram emot morgondagens ledighet.
Har precis spenderat nån timme på att kolla hemnet och drömma mig bort. Finns så mycket fina lägenheter och inredning. Jag vill bara flytta och börja om från noll med möbler, färger och allt annat härligt.


Står någon tom?

Jag vill väldigt gärna flytta!! Jag kan inte tänka på annat än en ny lägenhet och få börja pyssla om från början med inredning och möbler och sådant härligt. Idag har jag mailat två mindre privata hyresvärdar, får se om dom har något tomt. Jag vill flytta!!

Vad har ni läsare för hyresvärdar? Kan jag missat någon? Antagligen inte! Men om ni vet en fin lägenhet närmare stan så hojta till!

Trasiga hälar

Imorse gick jag upp lite extra tidigt för att hinna med en promenad innan jobbet. Sagt och gjort gav jag mig ut och gick. När jag trampat på i 15 min känner jag hur det börjar göra ont i hälarna. För varje steg känns det som att något skär längre och längre in i hälen. Så var bara att börja bege sig hemåt och nu sitter jag här sur och med blåsor på båda hälarna.

Det är ju fan typiskt när man väl ger sig iväg för att vara duktig. Skulle gått och simmat istället, då får man inga blåsor. Får bli så imorgon!

Dags för en dusch och sen jobb.

Helgen

Då var denna helg slut. Konstigt att de lediga helgerna går så himla snabbt.

I fredags var vi hemma hos Johanna på lite tjejmiddag, var jättemysigt. Hon bjöd på tacos och vi fick se hennes UNDERBARA lägenhet. Vilken dröm att bo så. Vi satt kvar och bubbla fram till 2-tiden då Jesper ringde och frågade om vi ville ha skjuts hem.

Lördagen vaknade jag av att jag nös kl 6 på morgonen. Nös hela morgonen och lyckades endast sova små stunder så till slut gick jag upp en halvtimme eller så. Frös som en galning så när jag skulle gå in och väcka Jesper kröp jag
ner under hans täcke för att värma mig och råkade somna nån timme vilket var behövligt.

På kvällen var Fia och Henke här, vi lagade mat och tog det lugnt i soffan. Kikade på Supersugen som gick på 3an och när vi sen skulle gå och lägga oss var beerfest på tv. Riktigt rolig film men jag var så trött så lyckades inte se klart den.

Ska bege mig ner mot jobbet om en timme och hoppas mitt halsont bryter ut ikväll eller imorgon så jag kan kurera mig under mina lediga dagar som är efter idag. Är småförkyld hela tiden, vill bara att det bryter ut ordentligt med feber och hela köret så man blir frisk.
Ha en fin dag!

Tjejkväll

Idag har jag varit ledig och har småstädat och stökat lite här hemma. Har börjat gå igenom lite kläder och saker som jag tänkte skänka till stadsmissionen och brödet och fiskarna. Har för mycket saker som bara ligger och samlar damm.
Ska alldeles strax ta en dusch och göra mig redo innan vi ska hem till Johanna för lite tjejmys ikväll! Har en massa och prata om så det blir nog en toppenkväll.

Äntligen kväll

Detta har varit världens längsta fredag :) Men vi hann med en hel del på jobbet och har nu hela helgen framför oss att fixa och dona.

Har hunnit äta, duscha, kollat på let's dance och fixat med annat sen jag kom hem. Sparar in jättemycket tid när Jesper fixar maten när jag jobbar till 7 så man bara kan äta när man kommer hem :)
Nu har vi dukat upp grönsaker och dipp och lite kex och mumsa på medans vi kikar film.

Helg

God morgon!
Jag är galet trött då det var massa liv i trappen inatt och jag trodde någon höll på att göra inbrott och sen hade jag konstiga drömmar. Men nu ska jag strax bege mig till jobbet för en lång dag. Hoppas det blir mycket folk eller mycket varor :) Helst båda!

Ska ta och packa ner matlådan innan jag beger mig. Hoppas ni får en fin fredag!!

Önskebord

Om någon vänlig skäl springer på ett sådant här eller liknande bord eller har någon äldre släkting som har ett som bara står och samlar damm eller Mormor om du är på loppis så ring mig! Vill verkligen ha ett köksbord i denna stil. Självklart ska det slipas och målas om till vitt isåfall :)

God fortsättning!

Gott Nytt år och God fortsättning allesammans!
Hoppas ni haft det lugnt och skönt och firade in det nya året ordentligt! Vi hade ett jättefint och roligt nyår!
Jag har varit helt slut och är fortfarande trött. Tycker inte jag gjort annat än att sova de senaste dagarna.

Idag hade vi bara öppet 12-16 på jobbet och tur var väl det då det var svinlugnt. Var mest massa returer. Det jobbiga med kort arbetsdag mitt i veckan gör att det känns som det är söndag idag och inte alls som att jag har 3 dagar kvar att arbeta. Känns som denna vecka blir lång så måste hitta på något roligt projekt på jobbet :)

Ska alldeles strax ta och börja med kvällsmaten. Igår gjorde jag nämligen hemmagjorda kåldolmar så ikväll ska vi äta det!


RSS 2.0