Kärlek

Idag firar jag och min fina älskling 3 år! Tiden går riktigt fort.
Ikväll bli det mys med middag och massa kärlek.

Älskar dig Jesper!

Vårkänslor

Har ni märkt att det känns som vår idag? Har inte hunnit utanför dörren än men ljuset som kom in i sovrummet imorse gav mig verkligen vårkänsla. Känns som våren kan få smyga sig på nu och lite värme skulle vara toppen!

Jag ska strax bege mig till jobbet och ska även iväg på en snabb liten akuttid till tandläkaren snabbt idag så jag har fått låna bilen. En tillfällig lagning har släppt lite tror jag och detta måste undersökas, är så fallet kommer det in bakterier och det kan i värsta fall bli rotfyllning längre fram vilket man verkligen inte vill. Isåfall drar jag nog hellre ut tanden, det är ju den bredvid visdomstanden så det skulle väl inte synas?

Annars är det mest jobb just nu känns det som, vi håller på och ordnar om butiken, det ramlar in vårskor, sandaler och ballerina och det är ju inte det lättaste att få vår-sommarskorna att fungera ihop snyggt med de höst-vinter som vi fortfarande säljer av.  Men nu är vi på god väg och förhoppningsvis blir vi klara idag! Vi har ju även en massa bra cluberbjudande och bra priser på boots och kängor så kom in och fynda!

Nu har jag ätit klart min frukost så dags att sätta fart så man hinner till jobbet innan städaren kommer.

RSS 2.0