Fredag igen?

Det är ju helt sjukt vad veckorna springer iväg. Nu är det redan fredag igen! Har varit och klippt bort mina slitna toppar idag och sminkat syster för kvällen. Hon fyller år imorgon så ikväll ska vi ut och käka lite mat och ha mys.

Ska alldeles strax göra mig iordning jag med så jag är redo tills vi ska åka. Det tar ju alltid lite längre tid än vad man tror. Imorgon ska jag jobba några timmar extra och jag hoppas folk är sugna på vårskor!

Ha en mysig fredag vart ni än är och gör!

Gråa toner

Hej i kylan!
Usch vad kallt det är och själv känner jag mig bara grå och trist. Var nere på sväng för lite uppiggande shopping. Kom hem med lite kläder från Monki och sen massa hudprodukter. Scrub, ansiktsmasker och färgad dagcreme så nu ska jag se om det gör att man känner sig lite piggare. Läste på Smink-lindas blogg om nå soltabletter som heter solbrun hon skulle prova som tydligen ska göra att man ser brunare ut året om, funkar det för henne så ska jag nog också ta och testa och se om man blir lite färgladare :) Las Palmas kommer iaf närmare för varje dag som går så snart får vi uppleva en veckas sol och mys!


Ska ut och ta en promenad senare och ikväll ska det nog lagas blomkålssoppa :) får passa på att äta soppa när Jesper är borta på kurs. Det var väl ungefär allt som hänt i mitt liv denna onsdag.






Äntligen!

Nu händer det grejer!
Öppnade mailen nyss och har två mail. Ett om visning från mimer, dock tror jag lägenheten blir för dyr för oss men vi ska iaf gå och kolla. Sen har jag fått ett till om lägenhetsbyte från en kille som verkar ha en superfin lägenhet. Den är också ganska dyr men vi får se vad som händer. Nu känns det som att det kanske inte är helt omöjligt att få en lägenhet i stan trots allt!

Spännande!! Har precis käkat frukost så ska ta och göra mig redo för jobb och idag slutar jag klockan 4 så får bli ett spinningpass efter jobbet.

Ha en fin dag trots att snön faller igen!

Snabbspolning

Det är ju helt galet vad snabbt veckorna springer iväg! Nu är det redan måndag igen.
Jobbade i helgen och flyttade även in till mamma under helgen för sällskap, närhet till jobb och melodifestivalmys i lördags. Jesper var ju i Örebro på Kick-off. Känns som tiden bara springer iväg. Snart är det mars och då åker vi till Las Palmas! Jag längtar som en galning.

Denna måndag är jag ledig. Jag ska ta och fixa lite här hemma, sen ska jag iväg på spinning och ikväll blir det slapp i soffan. Har utvecklingssamtal på jobbet imorgon så måste fylla i det pappret också. Men först ska jag nog laga lite lunch!

Har snackat lite med syrran som har det toppen i Thailand, jag är inte ett dugg avundsjuk! Har även beställt lite mer saker hon ska få shoppa :)

Dagen för inställd resa

Idag är lite av en deppardag. Denna dag skulle egentligen spenderas med att packa och fixa för att imorgon åka till Thailand 2 veckor och njuta av sol och värme, shopping, nudlar och vårrullar. Istället blir vi hemma  till 25 mars då vi åker till något mindre varmare Las Palmas. Men man ska inte klaga, denna gång blev det som det blev och vi har ju två resor inplanerade. Först Las Palmas då och i Maj åker vi till Milano för fotboll, mat och shopping.

Men lite depp är det allt! Ska åka hem till syrran och sen till pappa och carina senare för att säga hejdå och käka lite mat och så. Jesper ska även klippa sig så han är snygg i håret till helgens Kick-Off i örebro. Ska även ta med minisemlor som jag bakade igår :)

Själv ska jag spendera helgen hemma hos mamma och sen jobba. På lördag är det ju melodifestivalen så då dukar vi nog upp med lite vin och gottis :)

Nu ska jag ta en dusch och sen vika tvätten.

RSS 2.0