Stress

Vilken dag det har varit. Morgonen började med att jag vaknade 1 timme försent, det är fan farligt att snooza. Jag fick stressa som en dåre för att hinna ner på stan och sprang typ till jobbet i kylan. Kom nån minut försent men det var lugnt på jobbet så ingen större fara. Dagen har vi ägnat åt inventering. Det blev nå fel när vi gjorde herrskorna så vi fick inventera om för att sedan upptäcka att första inventeringen mystiskt redan fanns i datorn och då fick vi räkna om alla skor igen för att det blivit dubbelinventerat. Haha mindre skoj.

Imorgon laddar vi upp för att köra damskor vilket är den största gruppen. Kommer nog bli några timmars jobb efter stängning för att få klart allt. Ska strax lägga mig så jag orkar upp för ett simpass innan jobbet imorgon. Men först måste mina torkade apelsinskivor bli klara i ugnen :)

Trötter

Oj vad trött man blev av att simma. Hela kroppen känns slö så nu ska jag alldels strax krypa i sängs. Kommer nog sova som ett barn inatt.
Ikväll lagade vi spagetti och köttfärsås, vill man hålla ner på kolhydraterna kan jag tipsa om att steka vitkål och ha som spagetti. Gott och nyttigt och det blir mindre points om man viktväktar då vitkålen är fri. Dock åt jag lite spagetti till också :) Annars är det ju inte äkta spagetti och köttfärsås.

Nu tycker Jesper att jag ska komma och sova med honom så får väl lyda order här :) Sov gott!




Lillis

Idag har jag äntligen träffat Xandra och lillprinsen Adi. Är jättelängesen vi sågs då det krockat med jobb och andra inplanerade saker. Var kul att se hur stor Adi blivit och börjat prata och grejer. Stora killen! Har nyss kommit hem därifrån och ska snart ta tag i att tömma diskmaskinen och plocka undan lite.

Om en stund ska jag iväg och simma med syster. Hoppas vattnet är varmt för det är ju iskallt ute. Höll på att frysa ihjäl när jag gick hem från Xandra.  Nu luktar det kaffe i hela lägenheten så ska ta mig en kopp innan det är dags för allt annat.

Första advent

Idag har vi tänt första ljuset men det blev inte förrän nu på kvällskvisten då jag var tvungen att köpa ljus och mossa. Dock var mossan slut så i år kör jag nog utan. Efter jag slutat ett stressig dag på jobbet åkte vi direkt för att storhandla och det var massor med folk på Maxi. När vi var klara där begav vi oss mot Ängsö för att hämta Jespers mamma som varit på julmarknad.

Mamma, Syster och Hedberg kom förbi sen och vi hade adventsmys med mammas nybakade lussebullar, glögg och pepparkakor med ädelost. Börjar bli lite julstämning här hemma nu och det känns bra.



Fat från Panduro, Glitterkottar och ljuslyktor från Rusta

Julfint

Julfint i köket och Jespers chokladtomte


Så mycket bättre!

Här sitter man i soffan trött och proppmätt och tittar på "så mycket bättre". Underbar serie som jag hoppas det kommer en till säsong av! Har även hunnit julpynta lite efter jobbet så nu börjar julkänslan infinna sig. Var förbi Clas Ohlson på lunchen och köpte julstjärnor till köket, tänkte jag skulle prova något annat än den hederliga adventsljusstaken och jag är supernöjd! Blev jättefint. Hade ju inga vita ljus hemma som jag trodde så får vänta med att fixa adventsljus tills imorgon.

Nu fortsätter programmet men ni får lite bilder på julmyset sen!



Röstade ni fel?

Vad ledsen jag blir! Så himla synd att Linnea åkte ut idol. Tyckte verkligen om hennes lite udda sätt och sång. Jag är inget big fan av idol men har kollat någon gång ibland när det inte finns något annat och ikväll tyckte jag verkligen att hon var bättre än Minnah. Synd att Minnah åkte ut och sen fick komma tillbaka för att någon annan hoppade av och går till final.

Nu ska jag krypa till sängs och förhoppningsvis sluta nysa :)

Sjukling

Helsike! Tror jag är på väg att bli förkyld igen! Har nyst och snorat halva dagen och nu ikväll känner jag mig helt överkörd. Får nog bli en alvedon och sova tidigt ikväll. Jag ska ju jobba hela helgen så då gäller det att man är pigg!

Hade tänkt börja julpynta lite ikväll men är helt slut så får ta det efter jobbet imorgon. Såg att rusta hade en del fint julpynt så ska försöka få med Jesper dit när jag slutat imorgon och hoppas på att det finns kvar.

Nu ska jag kurera mig i soffan med en kopp julthe och kolla på cirkus möller.
Kom ner och köp skor imorgon vettja!

Plock och recept

Igår kväll satt jag och letade lite julrecept. Det är så himla mysigt med julen!
Vill bara börja baka och fixa men just nu viktväktar jag ju så allt julgott får vänta till julveckan. Måste tömma frysen på saker också så jag får plats med mina lussebullar.

Förmiddagen har jag spenderat med att plocka och fixa lite här hemma. Börjar jobba om en timme så ska väl alldeles strax göra mig redo och åka ner till jobbet. Hoppas det blir mycket att göra idag. Det är ju lön nummer 2 så kan nog bli en hel del!

Min nyårsklänning satt perfekt så hittar jag inget bättre alternativ så får det bli den blå härliga att fira in det nya året med.



Inhandlat i bilder

Här kommer lite av dagens shopping :)

Kan detta bli årets nyårsklänning?


Shoppingdag!

Idag har det varit fullt upp! Mamma kom hit vid 10 och vi tog en kopp kaffe och laddade upp inför en dag på stan med kaos eftersom det är löning. När vi väl kom ner så var det hur lugnt som helst :) Väldigt skönt att shoppa utan att trängas med allt och alla. Handlade lite smått och gott. Har nog hittat min julfestklänning och kanske även nyårsklänning idag! Ska ta kort så ni får se!

Sen for vi ut till Ikea en sväng och käkade en sen lunch innan vi hastade vidare för att jag skulle till tandläkaren.
Nu har man fått framtanden lagad, tandsten bortslipad och blivit 900 kr fattigare.

Ska ta 10 minuter i soffan med en kopp kaffe innan det är dags för matlagning.


Välkommen!

Hej och välkomna till min nya blogg!
Jag kände att den gamla var ett avslutad kapitel och bestämde mig för att starta en ny.
Bloggen kommer handla om mat, bak, hemmapyssel och inredning, personligt, jobb och allt möjligt i livet.

Har hållt på att fixa med designen idag men är inte riktigt klar men idag orkar jag inte pyssla mer med koder och färger och sådant så den får nog se ut såhär ett tag.

Nu ska jag alldeles strax ta en dusch och sedan sova. Imorgon ska jag upp tidigt och ha mysdag med mamma. Vi ska kolla julklappar, julsaker och annat härligt. Dags att börja julpynta här hemma snart och jag vill verkligen få tag på vita julsaker till granen. Julen är så härlig och i år är jag dessutom ganska så mycket ledig runt jul och det ska bli skönt. Alla andra år känns det som man stressat sönder sig själv innan julafton för att hinna med allt.

Hoppas ni tittar in snart igen!


RSS 2.0