Roligheter

Åh det händer så mycket roligt nu! Idag var vi på visning på en lägenhet i stan. Håller de två tummar jag har och hoppas på att det räcker och att vi får den! Det är en 3a så isåfall får jag det ena rummet till kläder och skor som en liten walk in closet.

Imorgon har syrran utklädnadsshow och nästa vecka kommer släkten hit för syster tar ju studenten på fredag!
Har massa att fixa med nästa vecka, ska provsminka henne, provbaka studentkakor, köpa studentpresent + 45-årspresent till mamma och massa sånt skoj :)

Bara värmen håller i sig nu, vill att det ska vara sommar på riktigt nu!

Snabba ändringar..

Haha jag är ju helt otrolig!
Nu ska jag nog behålla den oranga lampskärmen och ha i köket istället, får bli så! Den turkosa känns lite för mörk och kall och den oranga känns mer retro på nå vis :P

Ska nog be Jesper lämna tillbaka den turkosa direkt imorgon så det inte finns nån återvändo eller risk att jag ångrar mig igen :P Sorry alla för jag varit så tjatig om dessa lampor!

Lamporna..

För ett tag sen släppte Ikea sin kryddstark-kollektion i begränsad upplaga och jag hade siktet inställt på två stolar till balkongen. När vi väl var där hittade jag även deras superfina blåklockelampa som jag blev helt förälskad i! Jag köpte hem den turkosa och pratade med mamma och sa att turkost passar ju bra ihop med lila som jag nu har i vardagsrummet då planen var att lampan skulle vara där. Då säger ju min lilla mor att orange hade väl kanske passat ännu bättre? Blir helt osäker och orolig att dom ska ta slut så skickar ut Jesper dagen efter för att se om orange finns kvar vilket den gör.


Nu har jag velat fram och tillbaka här hemma om vilken av färgerna jag ska behålla, kanske rentutav båda för att jag verkligen inte kan bestämma mig. Alla som kommit på besök har fått lägga sin röst på den färg som är finast.
Den oranga var jättefin att ha ovanför köksbordet men de gröna färger jag har där nu men vill ändra om i köket och då kommer den inte passa in där. Så det är bestämt att den ska vara i vardagsrummet och efter att jag letar inspirationsbilder idag så har jag kommit fram till att turkos är nog den färg som får stanna kvar.. Om jag nu inte ska behålla den oranga för säkerhets skull? Det jobbiga är ju att lämnar jag tillbaka den och sen ångrar mig kommer jag ju antagligen inte få tag på den igen! Men det blir nog bara den turkosa som får stanna! I värsta fall får jag väl spraya den vit eller något :P




RSS 2.0